1 min læsningRooney om Everton-job: Alle elsker et eventyr

Derby County-træner Wayne Rooney er angiveligt blandt kandidaterne til at overtage trænerposten i Everton, og den engelske legende er smigret over at være blandt de udvalgte.

1 min læsning
Wayne Rooney startede sin fremragende spillerkarriere i Everton. Foto: Adrian Dennis/AFP/Ritzau Scanpix

Everton fyrede i sidste uge cheftræneren Rafael Benítez. Derfor træder Duncan Ferguson ind som vikar i de kommende kampe, mens klubben finder frem til deres permanente erstatning.

Der har sidenhen floreret en del rygter om, hvem Everton har i kikkerten, hvor Premier League-legenden Wayne Rooney har været et gennemgående navn.

Læs også: Se listen: Disse seks managers er i spil til Everton-job

Derby County manageren afviser ikke et muligt trænerskifte til Everton, hvis barndomsklubben tilbyder ham jobbet, men han fortæller samtidig at hans fokus lige nu ligger i Derby. Det gør han på et pressemøde forud for opgøret mod Nottingham Forest.

– Jeg er smigret over at være bragt op i denne her samtale. Vi elsker allesammen sådan et eventyr, men mit fokus ligger på kampen i morgen, siger Wayne Rooney.

Han understreger samtidig, at han endnu ikke har modtaget nogen henvendelse fra Everton.

– Jeg er ligesom alle andre. Jeg har set spekulationerne på de sociale medier og i aviserne, og det er naturligt. Everton er den klub jeg voksede op i.

– Hvis Everton vil have nogen kommunikation med mig, bliver de nødt til at gøre det gennem administrationen i Derby. De har ikke kontaktet administrationen endnu, så jeg lader ikke noget distraherer mig fra det job, jeg har her, siger Rooney.

Rooney har leveret fine resultater som træner i Derby med otte sejre og 11 uafgjorte, men klubben har i alt fået frataget 21 point grundet brud på økonomiske EFL-regler, hvilket placerer dem under nedrykningstregen på en 23. plads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer