2 min læsningRangnick sammenligner dansk landsholdslegende med Cristiano Ronaldo

Ronaldo var åbenlyst utilfreds med at blive skiftet ud i kampen mellem Manchester United og Brentford onsdag, men Ralf Rangnick har erfaring med den slags, hvor blandt andet Ebbe Sand bliver nævnt.

2 min læsning
Manchester Uniteds manager Ralf Rangnick sammenlignede Cristiano Ronaldo og Ebbe Sand på fredagens pressemøde i Manchester United.
Foto: Thomas Bohlen/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo har gjort det før, og onsdag gjorde han det igen.

Det kræver hverken en ekspert eller en længere analyse for at se, at den portugisiske stjernespiller tilkendegav, at han var decideret uenig og utilfreds, da han blev skiftet ud i onsdagens kamp mellem Manchester United og Brentford.

Læs også: Rangnick forklarer udskiftningen af utilfreds Ronaldo

Fredag blev Manchester Uniteds konstituerede manager Ralf Rangnick forholdt situationen på et pressemøde. Den erfarne tysker tog det dog med ophøjet ro og fortalte, at han har erfaring med den slags opførsel fra tidligere, hvor danske Ebbe Sand, blandt andre, blev nævnt.

– Jeg tror ikke, at det er første gang i hans karriere, han bliver udskiftet. Så vidt jeg ved, er han blevet udskiftet et par gange før, og endda under Sir Alex. At en spiller som Cristiano Ronaldo ikke synes om at blive udskiftet er ganske normalt. Ronaldos reaktion var følelsesladet, men det er slet ikke noget problem for mig.

–  Jeg har været træner for andre spillere, der måske ikke har så stort et navn som ham, men spillere som Krassimir Balakov, Klaas-Jan Huntelaar og som Raul i Schalke og Ebbe Sand, siger Rangnick og slår fast, at han ved, hvordan spillere opfører sig, når de skiftes ud – det vigtigste er holdet og at vi får point i Manchester United, lød det på pressemødet.

Ebbe Sand spillede syv år i Brøndby, inden han 1999 skiftede til Schalke 04. Her blev det det blev til 103 mål i 282 kampe for den danske angriber, inden han i 2006 indstillede karrieren som professionel fodboldspiller. På landsholdet opnåede han 66 kampe med 22 mål til følge.

Læs også: Portræt: Christiano Ronaldo – Rekordindehaveren fra det portugisiske øhav

Manchester United spiller næste kamp hjemme lørdag klokken 16.00. Her hedder modstanderen West Ham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer