LaLiga

Spansk spillerforening: Barca bryder loven overfor Dembélé

Ousmane Dembélé har fået bsked på at forlade FC Barcelona, og at han derfor ikke bliver udtaget til kampene fremover - men det er en ulovlig handling, mener den spanske spillerforening.

Ousmane Dembele i Barca-trøjen
Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix.

FC Barcelona og Ousmane Dembélé er langt fra endt som den eventyrfortælling, som de to parter formentlig havde håbet på da de underskrev kontrakten med hinanden tilbage i sommeren 2017.

Senest har FC Barcelonas direktør udtalt torsdag, at Ousmane Dembélé skal forlade klubben hurtigst muligt. Kort tid efter offentliggjorde FC Barcelona sin trup til opgøret mod Athletic Bilbao torsdag aften, hvor Dembélé ikke var blevet udtaget.

Det har nu fået den spanske spillerforening (AFE) til at reagere, og her har de seneste meldinger fra FC Barcelona ikke vakt begejstring.

– Det er rigtigt, at en professionel fodboldspiller ikke har ret til at blive udtaget til alle kampe, men til at blive behandlet på samme vilkår som sine holdkammerater og til at kunne spille disse kampe. 

– Men hvis denne omstændighed kan opfattes som et pres for at bøje spillerens vilje, og hvis der også fremsættes offentlige erklæringer, der anerkender denne form for pres, vil vi stå over for en ulovlig handling fra virksomhedens side.

AFE fortæller videre, at de håber, at sagen kan løses uden at Dembélés rettigheder krænkes, og at de desuden står til rådighed for enhver fodboldspiller, der måtte se sine arbejdsrettigheder krænket som spiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P