1 min læsningOfficielt: Vejle profil til Qatar

Vejle Boldklub bekræfter onsdag aften på deres hjemmeside, at de har udlejet Saeid Ezatolahi

1 min læsning
Saeid Ezatolahi skifter til Al-Gharafa i Qatar på en lejeaftale, der varer de næste seks måneder.
Saeid Ezatolahi i aktion imod SønderjyskEs Stefan Gartenmann. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der har længe floreret rygter om, at Vejle Boldklub-spilleren Saeid Ezatolahi var tæt på at skifte til en klub fra Qatar på en lejeaftale.

Onsdag aften kunne superligaklubben så bekræfte på deres hjemmeside, at den iranske midtbanespiller skifter til Al-Gharafa på en lejeaftale, der varer de næste seks måneder. Derudover forlænger Ezatolahi samtidig sin aftale med VB, så den nu løber frem til den 31. december 2023.

Læs også: SønderjyskE-bud accepteret på islandsk venstreback

Sportschef i Vejle, Marius Adrian Nicolae, fortæller, hvilke overvejelser klubben har gjort sig i forbindelse med udlejningen af Ezatolahi.

– Der er tre elementer i den her aftale. Der er spillerens ønske, der er en motiveret spillertrup i jagten på overlevelse, og så er der et økonomisk perspektiv for Vejle Boldklub.

– Saeid ønskede dette skifte, og Vejle Boldklub står foran en opgave, der kræver alt fra den enkelte spiller. Samtidig har vi sikret os en økonomisk attraktiv aftale med Al-Gharafa, samt en forlængelse, der sikrer klubben en upside i forbindelse med Saeids udvikling både i Qatar og til VM til vinter. Det er klart, at alt det førnævnte skal spille sammen, før vi kan sige ja til en sådan aftale, understreger sportschefen.

Læs også: Medie: Superliga-klub scorer kassen på at sende spiller til Qatar

Saeid Ezatolahi skiftede til Vejle Boldklub den 20. august 2020 og nåede at spille 49 kampe for klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer