1 min læsningNiels Frederiksen har høje forventninger til offensivspillere i Brøndby

Niels Frederiksen har store forventninger til Marko Divkovic og Mathias Greve i foråret.

1 min læsning
Niels Frederiksen har høje forvetninger til Mathias Greve og Marko Divkovic.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Brøndby erhvervede sig to nye offensivspillere i sommer, men ingen af dem levede helt op til forventningerne i eftreåret.

Det har dog ikke fået cheftræner Niels Frederiksen til at miste troen på hverken Marko Divkovic eller Mathias Greve. Det fortæller han i et interview med bold.dk.

Tværtimod har Brøndby-træneren store forventninger for de to spillere i foråret.

Læs også: Hjemvendt Brøndby-ikon: Fremtiden ser lys ud

Den 22-årige Marko Divkovic nettede to gange på 15 kampe i efteråret, og begge mål blev scoret mod FC Midtjylland i årets sidste pokalkamp.

– Jeg har bestemt en tro på, at Marko kan vise et mere kontinuert højt niveau i foråret, fordi han får hele opstarten med os. Så ham har vi faktisk ret store forventninger til, siger Niels Frederiksen til bold.dk.

Ligesom med Marko Divkovic, har Niels Frederiksen også en tro på, at Mathias Greve kommer til at vise mere i foråret. Her peger cheftræneren selv på Covid-19 som en af årsagerne til, at Mathias Greve ikke for alvor slog igennem i efteråret.

– Han skal forhåbentlig spille en større rolle i foråret, end han gjorde i efteråret, siger Niels Frederiksen.

Mathias Greve skrev under på en fireårig kontrakt med Brøndby, hvorimod Divkovic er på Vestegnen på et lejeophold, hvor Brøndby dog har en købsoption.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer