1 min læsningMedie: Dansk skifte kan sende Barca-stopper til Valencia

FC Barcelonas spanske forsvarsspiller, Óscar Mingueza, kan ifølge et spansk medie være på vej til en LaLiga-konkurrent.

1 min læsning
Valencia overvejer at leje FC Barcelonas Óscar Mingueza, hvis danske Daniel Wass skulle blive solgt til Atlético Madrid.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Barcelona har gang i det store transferpuslespil i forsøget på igen at få skabt en god økonomisk stabilitet i klubben. Det kan en dansk spiller nu måske være med til.

Læs også: Xavi øger presset på Dembelé: Forlæng eller vi finder andre løsninger!

Ifølge spanske Mundo Deportivo så skulle LaLiga-konkurrenterne fra Valencia nemlig være interesseret i at leje Barcelona forsvarsspiller Óscar Minguez, hvis danske Daniel Wass skulle blive solgt til Atlético Madrid.

Atlético har allerede i januar transfervinduet skillet sig af med engelske Kieran Trippier, der tidligere på måneden skiftede til nyrige Newcastle United i Premier League. Derfor skulle de forsvarende mestre have udset Daniel Wass som en erstatning på højrebacken, hvilket kan sætte gang i en rokade i LaLiga.

Læs også: Journalist: Andreas Christensen giver Chelsea ét løfte

Mundo Deportivo melder dog samtidig, at det ikke vides, hvorvidt catalanerne overhovedet er interesseret i at skille sig af med Mingueza på nuværende tidspunkt, da Barca allerede må undvære Sergi Roberto, Samuel Umtiti og Eric Garcia på grund af skader.

Óscar Mingueza har i denne sæson spillet 19 kampe for FC Barcelona.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer