1 min læsningLængeventet comeback lurer: Dansker i spil til pokalkamp

Martin Braithwaite er i spil til FC Barcelonas pokalkamp mod Athletic Bilbao torsdag.

1 min læsning
Martin Braithwaite står angiveligt overfor et snarligt comeback for FC Barcelona
Martin Braithwaite står angiveligt overfor et snarligt comeback for FC Barcelona. Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite har ikke været i kamp for FC Barcelona siden den 29. august i sommer, men nu lurer comebacket angiveligt. I hvert fald melder den spanske avis AS, at den danske landsholdsspiller er i spil til en plads i truppen til torsdagens pokaldyst, som står mod Athletic Bilbao på udebane.

Martin Braithwaite har nemlig på det seneste trænet fuldt med resten af truppen, hvorfor han altså skulle være klar til at gøre comeback på grønsværen efter fire og en halv måned ude med en alvorlig knæskade.

Læs også:
Drømmeskiftet i fare: AC’s krav udfordrer Barca

Den spanske sportsavis skriver, at det egentlig var planen, at Martin Braithwaite først skulle gøre comeback mod Deportivo Alavés i weekende. Grundet store skadesproblemer i offensiven til blandt andre Memphis Depay og Luuk de Jong, kan danskeren gøre comeback hurtigere end forventet.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer