1 min læsningMedie: FCK’er tæt på skifte til IFK

Ifølge svenske Aftonbladet er IFK Göteborg og F.C. København nået til enighed om en transfer, der sender den norske målmand Sten Grytebust til Allsvenskan-klubben.

1 min læsning
Sten Grytebust FCK IFK Göteborg
Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Med kontraktudløb til sommer og uden den store udsigt til spilletid, vil det give god mening, hvis norske Sten Grytebust denne vinter finder en ny klub.

Den nuværende F.C. København-målmand er denne vinter vendt tilbage til hovedstadsklubben fra et lejeophold i Vejle, men nu lader turen til at gå videre for den 32-årige nordmand.

Ifølge svenske Aftonbladet er F.C. København og IFK Göteborg nemlig blevet enige om en handel, der sender den tidligere OB-profil over sundet til den næststørste svenske by.

Læs også: Sten Grytebust er færdig i Vejle – vender tilbage til FCK

Aftonbladet har forsøgt at få en kommentar om sagen fra IFK Göteborgs sportsdirektør Pontus Farnerud, men hans eneste kommentar var, at han ikke havde nogen kommentar.

Grytebust kom til dansk fodbold i 2016, hvor OB hentede ham i norske Aalesund. På Fyn blev det til 120 officielle kampe, inden F.C. København i 2019 hentede ham til den danske hovedstad. I København er det dog kun blevet til beskedne 24 kampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer