LaLiga

Stjerne har besluttet sig: Vil væk fra Real Madrid

Eden Hazard har nu taget en beslutning omkring sin fremtid i Real Madrid. Han vil forlade klubben senest til sommer.

Eden Hazard har måtte se til fra bænken i Real Madrids tre seneste kampe.
Eden Hazard har måtte se til fra bænken i Real Madrids tre seneste kampe. Foto: Jose Jordan/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det har altid været Eden Hazards helt store drøm at trække Real Madrids hvide trøje over hovedet. Det har han aldrig lagt skjul på. Derfor blev hans helt store drøm til virkelighed, da han i 2019 byttede Chelsea ud med kongeklubben fra Madrid efter syv succesfulde år i London og i Premier League.

Siden da er karrieren gået stødt ned ad bakke, hvor særligt skader har ødelagt Real Madrid-tiden for den belgiske landsholdsanfører. Blot 59 kampe og fem mål er det blevet til, og nu skulle Hazard angiveligt have truffet beslutningen om, at han er færdig i det spanske.

I hvert fald melder den belgiske fodboldjournalist, Sacha Tavolieri, at Eden Hazard nu endegyldigt har besluttet sig for at forlade Real Madrid.

Journalisten beretter, at beslutning er taget grundet både den sportslige og fysiske situation. Klubbens lægestab skulle angiveligt nemlig have anbefalet, at Eden Hazard skulle gennemgå en ny operation for at komme sig bedre over en skade, men det vil klubbens præsident, Florentino Pérez, dog have frabedt sig, da han ønsker at se belgieren spille for at stille klubben bedre i en salgssituation.

Læs også:
Præsident-Perez: Denne Real Madrid-spiller fortjener at vinde Ballon d’Or

31-årige Eden Hazard har foruden Real Madrid og Chelsea også repræsenteret Lille i fransk fodbold, hvor han fik sit gennembrud på den europæiske fodboldscene.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P