1 min læsningMedie: Newcastle har indstillet sigtekornet på PSG-profil

Nyrige Newcastle United skulle ifølge et fransk medie have udset sig Paris Saint-Germains målmand, Keylor Navas, som forstærkning til målmandsposten i klubben.

1 min læsning
Den nyrige Premier League-club, Newcastle United, skulle angiveligt være interesseret i at hente Paris Saint-Germains målmand, Keylor Navas.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Den nyrige Premier League-klub, Newcastle United, har allerede været aktive i januars transfervindue, hvor de har erhvervet sig Kieran Tripper og Chris Wood.

Det er dog ingen hemmelighed, at Newcastle ikke har nogle planer om at stoppe her, da de i forsøget på overlevelse i Premier League, fortsat leder efter fortstærkninger til manager Eddie Howes spilletrup.

Læs også: Medie: Newcastle byder på Mæhle-konkurrent

Ifølge det franske medie RMC Sport så skulle Premier League-klubben nu have udset sig en målmand, der har et CV udover det sædvanlige. Paris Saint-Germains costaricanske målmand, Keylor Navas, der blandet andet har vundet Champions League tre gange, er nemlig havnet i Newcastles søgelys.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Læs også: Lille afviser: Han er ikke til salg lige nu

RMC Sport melder, at den engelske klub allerede skulle have kontaktet PSG, men at Ligue 1-klubbens første meldinger lyder på, at de ønsker at beholde deres målmand sæsonen ud.

Keylor Navas har spillet i Paris Saint-Germain siden 2019, hvor han skiftede fra den spanske kongeklub, Real Madrid.

Timeline

Notifications

Notifikationer