3F Superligaen

Vejle-træner: Vi skal hente to-tre spillere mere

Peter Sørensen fortæller til campo.dk, at han gerne vil have to-tre spillere mere ind i dette transfervindue.

Peter Sørensen tror fuldt og fast på, at det kan lykkes ham at redde Vejle Boldklub med de rette forstærkninger
Peter Sørensen tror fuldt og fast på, at det kan lykkes ham at redde Vejle Boldklub med de rette forstærkninger. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub har allerede været særdeles aktive i transfervinduet, hvor man har hentet fire forstærkninger ind i form af forsvarsspilleren Raúl Albentosa, målmanden Lucas Hägg, midtbanespilleren Ebenezer Ofori og angriberen Anges Patrick Kader Bohui.

Alligevel fortæller Peter Sørensen til campo.dk, at hvis det står til ham, er klubben langt fra færdige med at hente forstærkninger ind til den vitale forårssæson, hvor Vejle Boldklub kæmper for overlevelse i Superligaen og har to pokalsemifinaleopgør mod FC Midtjylland at se frem imod.

Inden ferien lavede Vejle-cheftræneren nemlig en grundig analyse af sin trup, og her kunne han konstatere, at han manglede tre spillere i den sin dengang nuværende trup. Siden røg både Sten Grytebust og Hallur Hansson, hvorfor der med de nytilkomne spillere fortsat mangler to-tre spillere.

– Vi har manglet konkurrencedygtighed. Der har været for mange i truppen, der ikke har kunne hjælpe os. Det handler om at reducere antallet og få flere spillere ind, der kan hjælpe os, siger Peter Sørensen til campo.dk og fortæller, at han endnu gerne ser to til tre yderligere tilgange.

– Jeg har før talt om, at vi har behov for en venstreback. Når vi kigger på vores præstationer og statistikker i det offensive spil, så er vores mål stort set kommet fra vores højre side. Og er man kun farlige i en side af banen, så er man nemmere at lukke ned for. Modstanderne har kigget på vores styrker og skærmet Allan Sousa af.

Læs også:
Vejle Boldklub sikrer sig amerikansk U20-landsholdsspiller

Superligaredning langt fra umuligt

Peter Sørensen fortæller også, at han har set positive tegn i slutningen af efterårssæsonen. Her har holdet nemlig forbedret sig spillemæssigt, hvor det også blev til vitale sejre over FC Nordsjælland og SønderjyskE, ligesom man fik et fortjent point mod rækkens førerhold FC Midtjylland i 2021’s sidste superligakamp.

– Der er sket større mirakler i dansk fodbold, end at vi henter to hold i Superligaen. Jeg håber bare, at vi ender med en en trup med større konkurrencedygtighed. Der var mange spillere i efteråret, der havde et vakkelvornt eller bumpy efterår, fordi de havde dårlig fysik eller havde for dårlig en opstartsfase, siger Peter Sørensen, der nævner spillere som Mouhamadou Drameh, Andrés Ponce og Luka Djordjevic som spillere, der kan løfte holdet i foråret.

– Drameh, Ponce og Djordjevic kan finde et nyt niveau, nu hvor de har tid til at komme i form. Tobias Mølgaard var også syg i løbet af efteråret, hvilket også var problematisk, lyder det fra Vejle-cheftræneren der slutter af med en bøn til klubben.

– Alle de her ting gør, at jeg tror på, at vi kan få en højere konkurrencedygtighed. Det gør, at jeg tror på det. Og så er det alt andet lige en præmis, at hvis vi sælger Allan Sousa på transfervinduets sidste dag, så forandrer det hele sig igen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P