Premier League

Rangnick efter sen Villa-remis: Det føles som et nederlag

Manchester Uniteds manager, Ralf Rangnick, var efter 2-2 resultatet imod Aston Villa lørdag aften ærgerlig over kampens resultat.

Manchester Uniteds tyske manager, Ralf Rangnick, fortæller, at det uafgjorte resultat imod Aston Villa i Premier League føles som et nederlag.
Foto: Lindsey Parnaby/AFP/Ritzau Scanpix.

Manchester United måtte endnu engang gå fra banen i Premier League uden alle tre point, da de på udebane lørdag aften mødte Aston Villa.

Læs også: Debuterende Coutinho sikrede Villa point mod United

Efter at have foran med 2-0 smed United sejren i det sidste kvarter af opgøret, hvilket deres manager, Ralf Rangnick, ikke var tilfreds med efter kampen.

– Vi gav for mange bolde væk, og i de sidste 15 minutter var vi ikke så kompakte, som vi var tidligere, hvilket var grunden til, at vi lukkede to mål ind.

– I den første halve time havde de ikke et skud på vores mål. De sidste 15 minutter inden pause var presset højere, og vi var ikke lige så kompakte og modige til at angribe fremad.

– Men igen, i dele af anden halvleg blev det bedre igen, og den måde, som vi beskyttede vores mål på i pressede situationer var fantastisk. Men alligevel skal du kunne tage alle tre point med hjem. Som det er lige nu, så føles det som et nederlag, for at være ærlig, siger den tyske United-manager efter kampen til SkySports.

Manchester Uniteds 2-2 resultat imod Aston Villa betyder, at “The Red Devils” placerer sig på en nuværende syvendeplads i tabellen. Resten af stillingen i Premier League kan du se her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P