3F Superligaen

Sportschef om nyindkøbt angriber: Han er stor og stærk

Viborg FF ser et stort potentiale i sin nyindkøbte angriber.

Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg glæder sig over tilkomsten af Marokhy Ndione.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg kunne fredag meddele, at man har fundet en afløser for klubbens topscorer, Sebastian Grønning, der tidligere på måneden blev solgt til Sydkoreansk fodbold.

Den nye spidsangriber for Viborg FF er 22-årige Marokhy Ndione, der er kommet til klubben fra svenske Elfsborg på en aftale frem til sommeren 2025.

Viborg FF’s sportschef, Jesper Fredberg, er selvsagt glad for at kunne byde den nye angriber velkommen. Han kalder Marokhy Ndione for en ung og spændende angriber, med et stort potentiale.

– Han er en stor og stærk boksangriber, der samtidig er bevægelig og dynamisk i sit spil, og vi mener, at han er den helt rette profil til vores spillestil. Vi får en angriber, der er sulten, og som allerede har vist, at han kan være med på et højt niveau, men som vi også tror på, at vi kan få til at blomstre endnu mere i den grønne trøje, siger sportschef Jesper Fredberg.

Den 22-årige angriber er født i Senegal, men har boet det meste af sit liv i Sverige, og har fået sin fodboldopdragelse hos IF Elfsborg, hvor han også fik sin seniordebut i 2019. På Elfsborgs førstehold er det blevet til i alt 63 optrædener og 12 scoringer. Ndione har desuden spillet en enkelt ungdomslandskamp for Sverige.

Læs også: Officielt: Viborg FF henter topscorer-erstatning

Læs også: Viborg FF sælger topscorer til sydkoreansk klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P