3F Superligaen

Officielt: Viborg køber Premier League-spiller

Viborg FF har købt den tjekkiske U21-landsholdsspiller Jan Žambůrek i Brentford FC. Den 20-årige midtbanespiller skifter med det samme.

Jan Žambůrek skifter til Viborg FF fra Brentford FC
Jan Žambůrek skifter fra Brentford FC til Viborg FF. Foto: vff.dk

Viborg FF er glade for købet af den 20-årige tjekke fra Brentford FC, der skifter på en kontrakt, der gælder indtil sommeren 2025.

– Vi er meget tilfredse med at være nået til enighed med både Jan og Brentford om, at han skal fortsætte karrieren hos os. Vi får en dynamisk 8’er, som er en anden type end vores andre midtbanespillere, men som vi ser passe rigtig godt ind i spillestilen. Han er dygtig til at sætte fart i spillet, han spiller fremadrettet, er meget spilintelligent og så er han dygtig til at sætte sine med spillere op, siger sportschef Jesper Fredberg.

Også Jan Žambůrek er tilfreds med at skifte til Viborg FF og dansk fodbold:

– Jeg er meget spændt og glad for at være her. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben og personerne her, og i min tid i Brentford har jeg lært lidt til dansk fodbold og kultur, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, siger han.

Jan Žambůrek har ikke fået kampe i Premier League, men har spillet 23 kampe i den næstbedste engelske række, The Championship, siden skiftet fra tjekkiske Slavia Prag i sommeren 2019.

Læs også: Viborg FF sælger topscorer til sydkoreansk klub

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P