1 min læsningUmtiti vil fuldføre sin kontrakt i FC Barcelona

Efter en sæson, som bestemt ikke gik Samuel Umtitis vej, er den nye sæson startet om muligt endnu dårligere for den franske midterforsvarer, der det til trods ikke har tænkt sig at smutte fra FC Barcelona i vinterens transfervindue.

1 min læsning
Samuel Umtiti har siddet på bænken i FC Barcelonas seneste fem opgør i LaLiga. Foto: Susana Vera/Reuters/Ritzau Scanpix

Franske Samuel Umtitit har kontrakt med FC Barcelona til sommeren 2023, og hvis det står til ham selv, så bliver det først der, han finder en ny arbejdsgiver.

Den franske midterforsvarer spillede i alt 16 kampe for FC Barcelona i sidste sæson, hvoraf kun de otte var som starter, men i denne sæson er det blevet til endnu mindre spilletid for franskmanden, der endnu har til gode at betræde græsset i en af FC Barcelonas kampe.

Det får dog hverken Umtiti til at opgive tilværelsen eller muligheden for spilletid i FC Barcelona.

– Jeg overvejer ikke at skifte til januar. Det er min intention at fuldføre min kontrakt. Efter jeg ikke har udtalt mig, så tror folk, at jeg ingenting laver og bare ligger på sofaen hele dagen. Jeg har arbejdet hårdt, og jeg er i fysisk bedre forfatning nu, end da jeg ankom til Barcelona, og jeg håber at få mulighed for at vise det, siger Umtiti ifølge AS.

Den 27-årige midterforsvarer har af flere omgange døjet med knæskader i sin tid i den spanske storklub, hvortil han skiftede fra Lyon i 2016.

Umtiti har i denne sæson siddet på bænken i otte af FC Barcelonas 11 kampe i LaLiga og Champions League, men både Gerard Pique, Eric Garcia og Ronald Araújo lader til at være foran franskmanden i Ronald Koemans kø.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer