Europæisk Fodbold

No More Red: Arsenal helt i hvidt til søndagens FA Cup-kamp

Arsenal møder søndag Philip Zinckernagel og Nottingham Forest i FA Cuppens tredje runde, og her vil Arsenal som et initiativ mod kniv-drab i London pakke de røde farver væk og i stedet optræde i en gennemført hvid spilletrøje, som ikke bliver sat til salg.

Arsenal FA CUP Nottingham Forrest No More Red knivdrab kampagne
Foto: Arsenal FC

På trods af delvis lockdown i hele Storbritannien blev der i 2021 knivdræbt 27 teenagere i London.

Det vanvittige tal har fået en af de mange London-klubber, nemlig Arsenal, til at tage affære. I søndagens FA Cup-kamp mod Nottingham Forest, vil Arsenal iklæde sig en særlig spilletrøje, hvor den traditionelle røde Arsenal-farver er fjernet helt.

Spilletrøjen er i stedet helt hvid, og under kampagnenavnet ”No More Red” ønsker Arsenal i samarbejde med blandt andre Adidas og skuespilleren Idris Elba at sætte fokus på den voldsomme forråelse i deres nærmiljø.

– Når unge mennesker får fri fra skole til de er hjemme ved familien, er der ofte et tomrum, et farligt tidsrum, hvor der ikke er noget at lave, hvor ingenting ofte kan blive til noget farligt. Hvis der fortsat ikke er nogen muligheder i denne periode, vil der altid komme bander. Lad os skabe muligheder for disse unge mennesker, lyder det fra Idris Elba.

I forbindelse med kampagnen vil Arsenal og Adidas blandt andet fodboldbaner, der skal fungere som et ’sikkert rum’ for udsatte teenagere.

Den specielle spilletrøje vil ikke blive sat til salg, men derimod uddeles den til personer, som skaber en positiv forskel i deres nærområde.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P