3F Superligaen

Stor ændring på trænerbænken i AGF

Superligaenklubben AGF skifter ud på trænerbænken. Morten Karlsen afløses som assistenttræner af norske Kenneth Dokken.

Morten Karlsen AGF Kenneth Dokken David Nielsen assistenttræner
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Morten Karlsen er fortid som assistenttræner i AGF.

Det har den aarhusianske klub onsdag offentliggjort, og samtidig har klubben fra Fredensvang præsenteret norske Kenneth Dokken som afløser for den Karlsen.

– Det har været en spændende tid i en klub, der er på vej frem på mange fronter. Og jeg har forhåbentlig været med til at lægge nogle nye byggesten som en del af et trænerteam med dygtige og gode kollegaer.

Læs også: Medie: Vålerenga sender assistent til AGF

– Men nu er det tid til nye tanker og ideer i trænerteamet. Og derfor er det også blevet tid til, at jeg nu drager videre mod nye udfordringer og jeg ønsker alt det bedste fremover til både stab og spillere i AGF, siger Morten Karlsen.

Allerede ved træningsopstarten vil norske Kenneth Dokken tiltræde som afløser for Karlsen, der fik halvandet år som assistent for David Nielsen.

Kenneth Dokken, hvis efternavn ikke er at forveksle med kulturhuset i hans nye hjemby, er 43 år gammel og kommer fra en lignende stilling i norske Vålerenga, hvor han har arbejdet siden 2020. Han har tidligere været cheftræner i norske Notodden og Birkebeineren.

Morten Karlsen kom til AGF fra en stilling som cheftræner i HB Køge – en stilling som han i enighed med klubben valgte at opsige i december 2019. I AGF har Karlsen været en vellidt del af trænerstaben.

Læs også: Galleri: AGF trøjer gennem tiden

– Vi takker Morten Karlsen for en god tid i AGF. Han har en solid baggrund – både som træner og som spiller – og han har været en afholdt del af staben i sin tid i AGF. Vi ønsker Karlsen alt muligt held og lykke fremover med hans næste udfordring, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Mens Dokken altså afløser Karlsen, vil Dave Reddington fortsat være en del af trænerteamet i AGF.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P