Premier League

Medie: To grunde til at Coutinho nærmer sig Premier League-retur

Det dyreste køb i FC Barcelonas historie, brasilianske Philippe Coutinho, kan meget vel nærme sig en retur til Premier League, da den spanske storklub har brug for at skære i lønkronerne, så de kan registrere nyindkøbte Ferran Torres.

Philippe Coutinho FC Barcelona Premier League Retur
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er aldrig blevet til den succes i FC Barcelona, som både klubben og Philippe Coutinho havde håbet.

Den 8. januar er det præcis tre år siden, at den velfunderede brasilianer skiftede til den spanske storklub fra Liverpool, og mens han tilbragte sæsonen 19/20 på lån hos Bayern München, har det ikke været overvældende med hverken præstationer eller spilletid i tiden hos FC Barcelona.

Nu kan den 29-årige brasilianer være på vej tilbage til Premier League, og det er der særligt to grunde til, melder ESPN.

Læs også: Barca kan godt glemme det: Morata bliver i Juventus

Først og fremmest har Coutinho af forskellige årsager ikke spillet en landskamp for Brasilien siden oktober 2020, og med et VM ventende rundt om hjørnet, har Coutinho brug for fast spilletid, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at blive udtaget til landstræner Tite’s trup til Qatar.

For det andet har FC Barcelona lige nu hårdt brug for at skære i sit lønningsbudget, så de blandt andet kan registrere nyindkøbte Ferran Torres, mens klub-præsident Joan Laporta også tidligere har garanteret, at klubben vil blive yderligere aktive på transfermarkedet.

Philippe Coutinho menes at være helt i top af FC Barcelonas løn-hierarki, og et salg eller udlån af den løntunge brasilianer vil derfor frigøre lønkroner for ’Barca’.

Mere konkret melder ESPN, at der skulle være hele fem klubber i Premier League, der skulle have vist interesse i den brasilianske midtbanespiller, og mens det ikke kommer som en overraskelse, at Coutinhos tidligere holdkammerat i Liverpool, nuværende Aston Villa-manager Steven Gerrard, har vist interesse, er det mere overraskende, at også Liverpools by-rivaler fra Everton skulle være interesseret.

Læs også: Barca-stjerne er klar igen

I Everton skulle ejer Farhad Moshiri være begejstret for den klejne brasilianer, mens manager Rafael Benitez skulle have større betænkeligheder. Hvem de øvrige tre klubber er, melder ESPN ikke noget om.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P