Dansk Fodbold

Udlejet Jonas Lössl: Kommer ikke tilbage til FCM

Jonas Lössl har absolut ingen planer om at vende retur til FC Midtjylland, når hans lejeophold hos Brentford slutter til sommer.

Jonas Lössl har ingen planer om at vende retur til Superligaen og FC Midtjylland.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

For et år siden vendte Jonas Lössl hjem til FC Midtjylland i Superligaen – Nu er han taget til Premier League.

Her har han lavet en aftale med Brentford, hvor han opholder sig på et lejemål, der har udløb til sommer.

I et interview med TV2 Sport, fortæller den danske keeper, at det i første omgang handler om at se hinanden an for Jonas Lössl og Brentford. Han fortæller dog også, at han ikke har planer om at vende retur til FC Midtjylland.

– Da jeg kom retur til FCM i vinter, sagde jeg, at jeg kom supermotiveret hjem og ville være med til at flytte klubben gennem lederskab og de erfaringer, som jeg har fået gennem min karriere.

– Af forskellige årsager har det været svært for mig at indtage den rolle, som jeg var tiltænkt, og det har været skuffende, siger Lössl til TV2 Sport.

Han fortæller videre, at han og FC Midtjylland var et match, da han skrev under med det aktuelle førerhold i Superligaen tilbage i januar 2021. Han mener dog ikke, at de gensidige forvetninger er blevet opfyldt.

Jonas Lössl oplevede da også nogle bump på vejen, især da han i en periode røg ned som andenmålmand bag den 21-årige islænding Elias Olafsson.

Jonas Lössl fik sit gennembrud i FC Midtjylland tidligere i karrieren. Her nåede han at optræde 137 gange for FC Midtjyllands førstehold i perioden 2008 til 2014.

Læs også: FCM: Jonas Lössl skifter til Brentford – Olafsson forlænger

Læs også: Nørgaard dominerer i Premier League – Statistikken taler sit tydelige sprog

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P