LaLiga

Barca-præsident om køb af Haaland: Alt er muligt

FC Barcelona kunne mandag officielt præsentere Ferran Torres som ny spiller i klubben, men det er langt fra sikkert, at han bliver den eneste offensivspiller, klubben køber i år.

Joan Laporta Ferran Torres Erling Haaland FC Barcelona
Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

 2021 var ikke noget godt år for FC Barcelona, men nedturen var kort, hvis man skal tro klubbens præsident.

Joan Laporta kunne mandag præsentere Ferran Torres på hjemmebanen Camp Nou, og da han blev spurgt til et muligt køb af norske Erling Haaland, var præsidenten ikke sen til at vurdere, at FC Barcelona har genvundet sin status blandt de europæiske topklubber.

Læs også: Profiler vender tilbage for FC Barcelona efter Covid-19

– Vi arbejder på at bygge et tophold. Alt er muligt, hvis vi gør tingene godt, og det er jeg sikker på, at vi kommer til. Topspillere er åbne for at komme til Barca. Vi er afgjort ved at få vores status tilbage, sagde Laporta ifølge The Guardian.

Optimismen stopper dog ikke her for Laporta, der på det nærmeste lover, at den skrantende storklub bliver aktive på transfermarkederne i år.

– Alle i verden bør gøre sig klar, for vi er tilbage som en stor spiller på markedet. Barca er tilbage!

Læs også: Medie: Haaland med overraskende feriemelding: Jeg skal spille i Spanien

FC Barcelonas køb af Ferran Torres i Manchester City blev mandag gjort offcielt, men det betyder ikke, at han Torres kan tørne ud for klubben lige med det samme.

– Sandheden er, at vi vidste, at vi ikke havde plads i lønbudgettet, da vi skrev under med Torres, men vi har omrokeret på andre områder, og vi er overbeviste om, at vi kan registrere ham, lød det ved præsentationen fra Mateu Alemany, der er fodbolddirektør i klubben.

FC Barcelona røg i efteråret ud af Champions League, og skal til februar møde Napoli i Eurpa League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P