3F Superligaen

Kontraktløs Michael Lumb: Jeg kan sagtens spille Superliga!

Venstrebacken Michael Lumbs kontrakt med Brøndby IF udløber nytårsaften. Dermed skal den erfarne spiller ud og finde ny arbejdsgiver, og den snart 34-årige har flere kort på hånden.

Michael Lumb kan sagtens se sig selv spille Superliga
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Den professionelle fodboldspiller Michael Lumb har spillet i 10 forskellige klubber i fem forskellige lande.

Og nu er jagten gået ind på at finde endnu en arbejdsgiver. Det et-årige ophold hos Brøndby IF blev aldrig nogen succes for Lumb, der i hele efterårets sæson kun var med i Brøndby-truppen fem gange ud af 29 kampe i et travlt kampprogram. Og kun en kamp blev det til i den periode.

– Hvis man kigger på mit år, så har det jo ikke været noget at råbe hurra for. Jeg er meget skuffet over det, og nogle vil mene, jeg ikke greb min chance, da jeg fik den. Men hvis man kalder 45 minutter mod Randers for en chance, så er der vist rigtig mange, der ikke skulle spille fodbold mere, nuancerer han og tilføjer:

– Jeg ved ikke, om det var en fejl at skifte til Brøndby. Det er svært at sige, for man kan jo ikke gå alle veje i livet. Man træffer nogle valg, og så kan man altid kigge tilbage og være bagklog, men jeg havde selvfølgelig håbet og troet på mere, siger Michael Lumb til campo.dk.

Derfor er Michael Lumb, der fra 2009 til 2010 samlet set står noteret for to A-landskampe, på udkig efter et match – et match der meget vel kan være i den bedste danske række.

– Jeg er ikke i tvivl om, jeg sagtens kan spille Superliga. At jeg så ikke har fået lov til det er en anden ting. Jeg føler, jeg har en masse at bidrage med, og hvis jeg følte, jeg blev løbet over ende i Brøndby, ville jeg nok tænke anderledes. Men jeg føler stadig, jeg har en masse at bidrage med. Hvis jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne følge med længere, var det en anden sag.

Michael Lumb har allerede nu flere kort på hånden, inden valget skal falde på en ny arbejdsgiver, og den tidligere AGF-, AaB- og Horsens-spiller har i det hele taget flere ting op til overvejelse, før han træffer en beslutning.

– Alt er jo åbent, og jeg er villig til at høre på tilbud, siger backen, der skiftede til Zenit i Rusland som bare 22-årig.

– Men det er klart, hvis det skal være udlandet igen, så skal det jo også være noget, der trækker meget. For jeg har en familie nu, og vi har fået børn og bosat os i København. Så det skal være noget, hvor familien kan trives i det, slutter Lumb.

Læs også:
Se listen: Hvem har kontraktudløb i Superligaen?
Brøndby-spiller udtaget til AFCON

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Ét svar til “Kontraktløs Michael Lumb: Jeg kan sagtens spille Superliga!”

  1. […] – Jeg ved ikke, om det var en fejl at skifte til Brøndby. Det er svært at sige, for man kan jo ikke gå alle veje i livet. Man træffer nogle valg, og så kan man altid kigge tilbage og være bagklog, men jeg havde selvfølgelig håbet og troet på mere, siger Michael Lumb til campo.dk. […]

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P