Premier League

Knæ i baghovedet – her slipper Christian Nørgaard billigt

Der var frispark til Brighton, men mere blev det ikke til. Christian Nørgaard skal nok være særdeles tilfreds med ikke at være kommet i dommerens sorte bog, da han tidligt i kampen mod Brighton søndag kom flyvende ind i baghovedet på hjemmeholdets Enock Mwepu.

Christian Nørgaard Brentford Brighton
Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Nørgaard kunne ikke tåle et gult kort i kampen mod Brighton søndag, og slet ikke et rødt, hvis han ville være med i Brentfords kommende kamp mod Manchester City.

Det kommer han dog ikke til, for kort før pausen i kampen mod Brighton fik Nørgaard et gult kort, da han begik frispark mod Brightons Alexis Mac Allister.

Læs også: Bierne fra Brentford mistede brodden mod Brighton

Den danske landsholdsspiller var dog heldig med, at det ikke blev hans andet gule kort. Allerede efter ti minutters spil havde den tidligere Brøndby-profil nemlig leveret det, der dårligt kan karakteriseres som en tackling på hjemmeholdets Enock Mwepu, men ganske overraskende fik det ikke dommeren til at stange et gult kort ud til danskeren.

Nørgaard gik op til en høj bold, men i forløbet fik han plantet sit knæ i baghovedet på Mwepu, der også forsøgte at vinde bolden og dårligt kunne have garderet sig mod danskerens udfordring.

Du kan se situationen i videoen over artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P