1 min læsningTottenham-fans: Hent Christian Eriksen hjem!

Tottenhams tilhængere så gerne, at man hentede Christian Eriksen til London-klubben igen.

1 min læsning
Christian Eriksens er afsindig tæt på en kontrakt med Brentford i premier League.
Foto: Inter

Tottenham har hele december haft en julekalender på twitter, hvor man hver dag åbner en ny “låge”.

Bag hver låge gemmer der sig et klip af et højdepunkt i Tottenham, og den 23. december var det et Christian Eriksen-mål, der gemte sig bag lågen.

I klippet på Tottenhams twitter-profil gør den danske midtbanekreatør det til 1-4 for Tottenham på en flot flugter lidt udenfor feltet. Målet blev scoret i en Premier League-kamp den 23. december 2018 ude mod Everton, og kampen endte 2-6 i Tottenhams favør.

I kommentarsporet er flere af Tottenhams fans selvsagt begejstrede over det flotte mål – flere endda i en sådan grad, at de gerne vil have Christian Eriksen til Tottenham igen.

De to mest benyttede sætninger blandt Tottenham-fansene er således: “Bring him home” og “Bring him back”, hvilket kan oversættes direkte til “Hent ham hjem” og “Hent ham tilbage”.

Christian Eriksen fik for en uge siden ophævet sin kontrakt med Inter. Hvad fremtiden byder på for danskeren er endnu uvist, men stod det til flere af Tottenhams fans, kunne han helt sikkert få en plads hos klubben fra det nordlige London.

Der er forlydender om, at Eriksen er ved at genfinde formen i OB, men ifølge Eriksens agent, Martin Schoots, er det endnu ikke sikkert, at danskeren er i stand til at fortsætte karrieren.

Læs også: Avis: Eriksen afviser to Superligaklubber

Læs også: Agent: Ikke sikkert at Eriksen fortsætter karrieren

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P