1 min læsningAvis: Eriksen afviser to Superligaklubber

Den italienske avis La Gazzetta dello Sport mener at vide, at Christian Eriksen ikke er klar til at returnere til Danmark. Han overvejer i stedet bud fra England og Holland.

1 min læsning
Der skulle være interesse for Christian Eriksen fra både Holland og Premier League.
Foto: LARS BARON/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Med ophævelsen af kontrakten mellem Christian Eriksen og Inter fredag, har spekulationerne om danskerens fremtid taget fart.

Christian Eriksens agent, Martin Schoot, sagde fredag, at den danske kreatør drømmer om at fortsætte karrieren. Det ser dog ikke ud til, at det bliver i den danske Superliga i første omgang.

Læs også: Agent: To klubber interesserede i Eriksen

Således erfarer La Gazzetta dello Sport, at både OB og FCK har forhørt sig om Christian Eriksen, der dog ikke skulle være klar til at vende hjem til Superligaen, selvom han håber på at gøre det engang i fremtiden.

Avisen skriver i stedet, at Eriksen selv skulle have udvist interesse i både Holland og England, hvor han tidligere i karrieren spillede for Ajax og Tottenham. Hvorvidt der er noget under opsejling med netop disse klubber, melder La Gazzetta dello Sport intet om.

Christian Eriksen har ikke udtalt sig efter sit hjertestop i juni, men har i stedet ladet sin agent føre ordet i offentligheden. 

Danskeren har genoptrænet i Odense, men skal efter planen fortsætte genoptræningen i Milano nu, fortæller agenten, Martin Schoots. 

Læs også: Officielt: Eriksen færdig i Inter

Læs også: Inter hylder Eriksen efter ophævelse: Den danske maestro

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P