3F Superligaen

FCK forlænger med talentfulde tvillinger

F.C. København har forlænget kontrakterne med tvillingerne Emil og Oscar Højlund.

FCK forlænger med 16-årige tvillinger.
Tvillingeparret Emil og Oscar Højlund ses her sammen med storebror Rasmus Højlund, der også spiller i FCK. Foto: FCK.DK

F.C. København har onsdag forlænget kontrakterne med to 16-årige talenter.

Det er efterhånden meget normalt, at satse på helt unge spillere i de danske Superliga-klubber, men det er langt fra hver dag, at der er tale om et tvillingepar.

Emil og Oscar Højlund kan se frem til at nyde hinandens selskab i FCK indtil 2024, hvor deres kontrakter nu står til at løbe ud, efter de har fået dem forlænget.

Udviklingsdirektør i FCK, Sune Smith-Nielsen, beskriver de to talenter med følgende ord til FCK’s egen hjemmeside:

– Emil er en tæt på komplet angriber, der kan ligge på de to forreste positioner centralt i banen. Han har både fart, teknik og fysik samt gode visioner med bolden, gode afslutningsfærdigheder og et stærkt presspil. Han har mange facetter i sit spil, som vi glæder os til at udvikle endnu mere i de kommende år.

– Oscar er en energisk og dynamisk central midtbanespiller, der virkelig kan løbe fra felt til felt. Han har en dejlig flabethed i sit spil, som vi sætter stor pris på sammen med hans gode teknik. Han har visioner rent offensivt og en hårdhed rent defensivt. Så han har en samlet pakke, der er stort potentiale i, siger Sune Smith-Nielsen.

Tvillingeparret selv er også ganske begejstrede for den nye aftale.

– Det er noget, vi begge har drømt om i hele vores liv, og det betyder meget, at vi kan stå her sammen og forlænge vores aftaler. Det har krævet masser af hårdt arbejde, og det skal vi fortsætte med fremover også, siger Emil Højlund.

Emil og Oscar er ikke de eneste med efternavnet ‘Højlund’ i FCK-truppen. Således huserer deres to år ældre storebror Rasmus Højlund også i truppen, da han forlængede med FCK og rykkede op i førsteholdstruppen for et år siden.

De to talenter kom til KB/FCK da de lige var fyldt 13 år.

Læs også: Medie: FCK jagter svensk landsholdsspiller

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P