1 min læsningJürgen Klopp undgår straf efter spydig kommentar til dommer

Jürgen Klopp bliver ikke straffet af FA for sine kommentarer rettet mod dommer Paul Tierney.

1 min læsning
Liverpools manager Jürgen Klopp undgår straf for kommentarer i Premier League.
Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Liverpools manager Jürgen Klopp kunne ikke holde sig fra at sende et par mindre velmente kommentarer mod dommeren efter kampen mod Tottenham.

Kampen mellem Tottenham og Liverpool i søndags endte 2-2, og der var rigeligt at se til for kampens dommer, Paul Tierney, undervejs.

Kort efter slutfløjt var Jürgen Klopp ovre ved Paul Tierney, hvor han af kameraerne på banen blev fanget mens han sagde følgende til dommeren:

– Jeg har ikke problemer med andre dommere, kun med dig. Du har aldrig spillet fodbold.

Du kan se klippet øverst i artiklen.

Nu skriver Sky Sports, at det engelske fodboldforbund ikke kommer til at straffe Jürgen Klopp for sine udtalelser efter at have set sagen igennem.

Klopp mente blandt andet, at Harry Kane burde være udvist, eftersom Andy Robertson blev det senere i kampen, for en tackling der ifølge Klopp var tilsvarende voldsom.

Læs også: Dansk VAR-dommer: Dommeren giver gult og gør det svært for VAR

Klopp modtog et gult kort af Paul Tierney i første halvleg, da han brokkede sig over, at Kane kun fik gult for sin tackling på Robertson.

Efter kampe udtalte Klopp, at Robertson var heldig ikke at have brækket benet i tacklingen fra Kane.

– Du kan give Robbo et rødt kort. Det er ikke den smarteste tackling, men det andet (Kanes tackling, red.) er helt sikkert også et rødt kort. Ingen tvivl om det, sagde Klopp til BBC.

– Hans ben var i luften, og det er udelukkende en tilfældighed. Hvis Robbo havde haft sit ben på jorden, havde han brækket det.

Læs også: Utilfredshed med dommeren: Sagde Klopp virkelig det?

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P