1 min læsningXavi om Sevilla-træner: En af Spaniens bedste

FC Barcelona-træner, Xavi, smed store roser efter danske Thomas Delaneys træner i Sevilla på mandagens pressemøde, inden de to hold tørner sammen tirsdag.

1 min læsning
FC Barcelona Xavi Sevilla LaLiga
Xavi har mange positive ord at sætte på Sevilla og særligt deres træner. Foto: Scanpix/Ritzau.

FC Barcelonas træner, Xavi, har stor respekt for Sevillas bedrifter og særligt holdets træner, Julen Lopetegui, regner Xavi for at være blandt Spaniens dygtigste.

– Sevilla gør det rigtig godt, og det har de gjort de seneste par sæsoner. Nu er de også blandt vores direkte rivaler. Deres træner, Julen Lopetegui, synes jeg, er en af Spaniens bedste. Det samme er deres scouting-afdeling, fortalte Xavi på et pressemøde forud for tirsdagens kamp mellem Barcelona og Sevilla.

Sevilla, der meget vel kan have danske Thomas Delaney med i startelleveren mod Barcelona, har været storspillende i denne sæson, og det ses i LaLiga-stillingen, hvor de har sat sig som nærmeste forfølger til Real Madrid på førstepladsen.

Xavis Barcelona halser noget efter toppen af Sevilla og befinder sig på syvendepladsen i den spanske liga. Xavi tror dog stadig, at Barcelona kan spille sig til et godt resultat mod Sevilla.

– I lørdagens 3-2-sejr over Elche viste vi noget, der minder om det, vi skal kunne præstere hver gang. Det spil skal vi fortsætte tirsdag mod Sevilla. Vi har efterhånden fundamentet til at skabe gode resultater, men vi mangler tid og tålmodighed til at udvikle os som hold, sagde Barcelona-træneren.

Læs også: Dansk VAR-dommer: Dommeren giver gult og gør det svært for VAR

Sevilla og FC Barcelona tørner sammen tirsdag klokken 21:30 og kan følges på TV 2 Sport X / TV 2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer