LaLiga

Valencia overhaler Barcelona efter vildt comeback

Valencia kunne med en sejr over LaLiga-bundproppen Levante sætte sig på syvendepladsen og dermed ligge bedre til i stillingen end FC Barcelona. Men Levante bed i den grad fra sig og var tæt på at skabe overraskelsen mod favoritterne.

Carlos Soler og resten af Valencia-mandskabet vendte op og ned på opgøret. Foto: Scanpix/Ritzau.

Valencia kunne med en sejr over sejrsløse Levante passere FC Barcelona i LaLiga-tabellen.

Levante startede ud som lyn og torden og bragte sig foran 2-0 efter bare 24 minutters spil og gav sig gode muligheder for at tage sæsonens første LaLiga-sejr.

Udeholdet fik dog reduceret kort inden pausen på mål af Goncalo Guedes. Senere gjorde tomålsskytten Carlos Soler skaden værre for Levante og fuldendte et flot Valencia-comeback til stillingen 2-3.

Goncalo Guedes blev også dobbelt målscorer, da han lukkede og slukkede kampen med sin scoring til slutresultatet 2-4. Levante fik dog pyntet på resultatet med en scoring til slutresultatet 3-4 og satte et massivt pres på Valencia i kampens døende minutter, men point blev det ikke til for Levante.

Kampens spiller: Carlos Soler

Valencia levede op til favoritværdigheden, da de sled sig til en vigtig sejr over LaLiga-bundproppen Levante.

Det så dog længe ud til, at Levante ville skabe overraskelsen og sikre sig sæsonens første sejr, da de kort inde i opgøret havde bragt sig foran med 2-0.

Men Valencia spillede sig stille og roligt bedre ind i kampen og endte med at tage alle tre point i kampen, der sender dem op på syvendepladsen i LaLiga. Valencia overhaler dermed Barcelona og er samtidig et skridt tættere på de europæiske pladser.