Premier League

Tuchel om udsættelse af kamp: Vi er enige om at være uenige

Thomas Tuchel var synligt irriteret i sit interview efter kampen mod Wolverhampton. Chelsea havde blot fire markspillere på bænken efter Covid-19 har ramt flere spillere.

Chelsea-træner Thomas Tuchel brokker sig over Premier League-beslutning
Tuchel kunne fra sidelinjen se en målløs affære. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix.

Chelsea og Thomas Tuchel forsøgte at få søndagens opgør mod Wolves udsat, men ligaen afviste det. Efter 0-0 kampen var tyskeren derfor ikke i det bedste humør.

– Jeg gav min mening, klubben gav sin. Vi snakker meget om sikkerhed og at beskytte spillerne. Det er jeg ikke så sikker på, at vi gjorde i dag, sagde Tuchel og fortsatte.

– Hvis vi har endnu en positiv i morgen, så vil jeg snakke med ligaen, om hvad de forventer. Hvis de tvinger os til at spille mod Brentford, skal vi så komme til kampen og skal vi træne? Hvad skal vi gøre?, spurgte en frustreret Tuchel.

Tyskerens mimik og tone gav i interviewet udtryk stor utilfredshed, men med velvalgte formuleringer forholdt han sig alligevel forholdsvis neutralt til ligaens beslutning.

– Alle må have hver deres holdning. Vi havde en holdning og ligaen havde sin. Vi blev enige om at være uenige, sluttede Tuchel til Sky Sports.

Chelsea havde fire markspillere på bænken til søndagens opgør og skal møde Brentford onsdag aften i Carabao Cuppen.

Læs også: Chelsea fortsætter med at smide point i toppen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P