Chelsea fortsætter med at smide point i toppen

Chelsea var hårdt ramt af corona i truppen, da holdet søndag spillede ude mod Wolverhampton. Det endte i en halvtam affære, der sluttede 0-0.

Chelsea
Chelsea bliver ved med at smide point i toppen af Premier League. Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Opgøret mellem Wolverhampton og Chelsea blev søndag eftermiddag gennemført, selvom sidstnævnte havde søgt om udsættelse på grund af stor coronasmitte i truppen.

Derfor stillede London-klub med en bænk, hvor man kun havde fire markspillere at smide ind i løbet af kampen.

Kampen blev en halvtam affære, hvor højdepunktet kom i første halvleg. Her fik Wolverhampton nemlig bolden i kassen, men efter VAR-tjek blev målet annulleret for offside.

I anden halvleg var Chelsea klart mest på bolden, men de helt store chancer udeblev. Derfor sluttede opgøret med pointdeling og 0-0.

Dermed fortsætter Chelsea med at smide point i toppen af Premier League, hvor man kun har vundet en gang i de seneste fire kampe.

Kampens spiller: N’Golo Kanté, Chelsea.

Chelsea skulle søndag eftermiddag forsøge at tilspille sig alle tre point, da Wolverhampton ventede på udebane. Her måtte London-mandskabet dog undvære en lang række profiler til skader og sygdom, hvilket betød, at man blot havde fire markspillere at skyde med fra bænken.

Her var der tale om et Chelsea-mandskab, som lige skulle finde sig selv. I starten var Wolverhampton nemlig klart bedst, hvilket også medførte et mål af portugisiske Daniel Podence.

Efter et tjek af VAR blev målet dog underkendt for offside, da mexicanske Raúl Jiménez i opspillet stod i en strafbar offside-position, hvorfor målet korrekt ikke fik lov til at stå.

I anden halvleg kom Chelsea langt bedre med, hvor de var klart mest på bolden. Dog uden at skabe den helt store chance, der kunne sikre dem alle tre point.

Dermed havde holdene spillemæssigt en halvleg hver og kunne ved slutfløjt også dele pointene imellem sig.

Resultatet betyder, at Chelsea bliver ved med at smide point i toppen af Premier League, hvor Manchester City nu er seks point foran, mens Liverpool senere søndag kan spille sig fem point foran London-mandskabet.