LaLiga

Frustreret og ærlig Xavi: Spillerne forstår det ikke!

De kæmper med tingene i FC Barcelona. Økonomien halter, men også på banen er der lang vej for den nye cheftræner, Xavi. Spillerne forstår ganske enkelt ikke hans taktik og spillestil.

Xavi er frustreret over sine spillere
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS/ Nacho Doce

Den spanske cheftræner i FC Barcelona, Xavi Hernández, har flere udfordringer at kæmpe med i forsøget på at genrejse FC Barcelona.

Klubbens økonomiske situation er langt fra optimal, eftersom at FC Barcelona har en enorm gæld. Men også på banen, hvor spillerne skal lære trænerens nye spillestil, er der problemer.

Læs også: Xavi forsikrer: Dembele vil gerne blive!

I et interview med ESPN roser Xavi sine spilleres holdning, men siger samtidig, at for mange spillere mangler spilforståelsen.

– Der er stadig en mangel på forståelse for den fodbold, vi gerne vil spille. Der er spillere, der ikke forstår positionsspil, og som Barca-spiller er det overraskende, siger Xavi.

– Vi skal være positive og modige. Vi skal presse højt, og presse når vi mister bolden. Vi skal angribe mellemrummene… det er det, vi vil, siger trænere i interviewet forud for weekendens opgør mod Elche.

FC Barcelona ligger lige nu på en ottende plads med fem point op til fjerdepladsen i LaLiga. Så en sejr lørdag aften er særdeles vigtig.

Læs også: Medie: Barcelona-ledelse mødes med Mino Raiola

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P