3F Superligaen

Vejle-træner beder seks spillere om at komme i bedre form

Vejle Boldklub går en skæbnesvanger forårssæson i møde, hvor man skal forsøge at sikre overlevelse i Superligaen. Nu beder Peter Sørensen seks navngivne spillere om, at vende tilbage i god form.

Peter Sørensen
Peter Sørensen og Vejle Boldklub står med det ene ben i semifinalen i pokalturneringen, men kæmper for overlevelse i Superligaen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Vejle Boldklub spiller lørdag aften årets sidste kamp, når man skal en tur til Kolding i pokalturneringen. Herefter venter der så en vinterpause, hvor man på den anden side af den, skal kæmpe for overlevelse i Superligaen.

Derfor sætter Peter Sørensen nogle krav til sine spillere i deres ferie, hvor han navngiver seks spillere til at vende tilbage i bedre form end sidst. Det fortæller han til Vejle Amts Folkeblad.

– Mange savner en bund. Andres Ponce, Luka Djordjevic, Heron Crespo da Silva, Mouhamadou Drammeh, Saeid Ezatolahi og Dimitrios Emmanouilidis. De spillere skal hjem og sørge for at bringe sig i sådan en stand, at de kan bygge på, siger Peter Sørensen og fortsætter:

– De skal hjem og slappe af, men de skal også sørge for, at de er i bedre forfatning end sidst, de kom tilbage. Så kan vi i løbet af vores sæsonoptakt komme i betydeligt bedre forfatning, end vi var sidst – og er nu.

Læs også: Vejle mangler fire mand til lokal pokaldyst

Vejle Boldklub overvintrer på sidstepladsen i Superligaen. Blot et point fra SønderjyskE samt syv point fra FC Nordsjælland på tiendepladsen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P