Premier League

Raiola med sviner til United: Disse fire storklubber kan Haaland skifte til

Mino Raiola er mildest talt en kontroversiel agent, men med klienter som Erling Haaland, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba og Gianluigi Donnarumma er han sikker på altid at kunne være i fokus. Lige nu er Erling Haaland det store transferemne, og det er Raiola da også klar over.

Erling Haaland skifter formentlig væk fra Dortmund inden længe. Foto: Uwe Kraft/AFP/Ritzau Scanpix

Erling Haaland er formentlig det hotteste navn i fodboldens verden lige i øjeblikket.

Den norske Dortmund-angriber har været rygtet til flere af Europas allerstørste klubber, og der har været tale om, at hans kontrakt indeholder en frikøbsklausul. Klausulen vil hans agent, Mino Raiola, ikke berette det store om, men han vil derimod gerne fortælle, hvilke fire storklubber, der har bedst mulighed for at blive Haalands næste arbejdsgiver,.

– Han kan og vil tage det næste skridt. Bayern, Real Madrid, FC Barcelona, Manchester City – det er de store klubber, som han kan skifte til. City har vundet Premier League fem gange de seneste ti år, det er mere end Manchester United, og Manchester United er stadig en traditionsklub, lyder det med en slet skjult sviner til Manchester United fra Mino Raiola.

Haaland har tidligere også været rygtet til Manchester United, men det rygte virker pludselig ikke længere specielt sandsynligt. Væk fra Dortmund kommer normanden dog, men endnu er der ingen konkret plan for, hvornår det bliver.

– Da vi skrev under med Dortmund vidste vi, at dette skridt ville komme[..] Måske til sommer, måske næste sommer igen, men der er en stor sandsynlighed for, at Erling skifter til sommer. Vi får at se, siger Raioloa til Sport1.

Mino Raiola har også Manchester United-franskmanden Paul Pogba i sin fold, og midtbanespilleren har kontraktudløb i den engelske klub til sommer, hvorfor han allerede til januar kan forhandle om et gratis skifte til en ny klub til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P