Champions League

Rangnick lover spilletid til reserver men slår fast: Vi skal stadig dominere kampen

Ralf Rangnick fik en pointmæssig perfekt start på tilværelsen som midlertidig manager i Manchester United, de hjemme slog Crystal Palace med 1-0. Nu venter en Champions League-kamp mod schweiziske Young Boys, hvor tyskeren får lov at rotere i sin spillertrup.

Det er ikke klart, hvilke spillere og medlemmer af staben, som er testet positiv. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United kan på sin vis være fuldstændig ligeglade med resultatet, når de onsdag aften møder schweiziske Young Boys i Champions League.

Uanset resultatet går den engelske storklub videre som nummer et i sin pulje, og det giver den nye og midlertidige manager, Ralf Rangnick, muligheder, men tyskeren slår fast, at det ligger i United-dna’et at gå efter at vinde alle fodboldkampe.

– Resultatmæssigt er vi ikke under pres, men vores etos er at vinde kampe, og vi vil spille på en måde, hvor vi stadig kan dominere kampen. I sidste ende handler det om at vinde. Det handler ikke bare om at spille flot fodbold eller intensiv fodbold. Det handler om at vinde, siger Ralf Rangnick.

Den 63-årige tysker fortæller, at midtbanemanden Nemanja Matic kommer til at bære anførerbåndet til kampen mod Young Boys, ligesom han lover spilletid til spillere som Amad Diallo, Anthony Elanga, Juan Mata, Jesse Lingard og Mason Greenwood. Desuden håber den tyske manager også at få lov at se både Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw at se.

– På det her stadie i sæsonen med et tætpakket kampprogram de næste uger og måneder er det klogt at hvile et par spillere, for som vi så i måden, vi spillede mod Crystal Palace, så er det med høj intensitet. Det er ikke nemt at spille på den måde med den samme gruppe spillere hver tredje dag, og derfor giver det for mig mening at rotere, forklarer Rangnick.

Manchester United er sikret førstepladsen i gruppe F, mens der i gruppens anden kamp bliver en direkte duel om andenpladsen mellem Atalanta og Villarreal.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P