Dansk Fodbold

Amerikanere overtager Fremad Amager

1. Divisionsklubben Fremad Amager er officielt blevet overtaget af en amerikansk investorgruppe med tech-millionæren Josh Wallace i spidsen.

Foto: Fremad Amager

En amerikansk investorgruppe med navnet Fremad Amager USA har overtaget 100 procent af aktierne i fodboldklubben Fremad Amager.

Klubben har tidligere været ejet af SCP Waterfront, men nu er det altså i stedet en amerikansk investorgruppe, der har købt sig ind i den amagerkanske fodboldklub, og det bliver med tech-millionæren Josh Wallace i spidsen.

– Det er for mig personligt og investorgruppen som helhed, en rigtig stor dag, og jeg er meget spændt på fremtiden. Jeg har været i løbende dialog med klubben i flere måneder, og har derfor kunne følge med på tæt hold. På trods af sportslig nedgang og store udfordringer i indeværende sæson, har jeg ikke været i tvivl om at fastholde interessen, siger Josh Wallace.

Wallace forsikrer, at han har sat sig ind i klubbens situation, og med en placering nederst i den danske 1. Division forventer han, at der skal ske justeringer i den stolte fodboldklub.

– Der bliver ikke kastet med store summer, uden der er grundigt belæg for den investering, der skal foretages. I første omgang har vi en spillertrup, hvor den sportslige ledelse skal forberede sig på et transfervindue med udskiftninger og tilpasninger. Der er ét mål; Overlevelse i 1. Division. Vi har haft dybdegående samtaler omkring, hvad der skal ske herfra, og hvordan vi skal løfte holdet fra den nuværende situation, lyder det en smule kryptisk fra amerikaneren.

Ambitionen om overlevelse i den næstbedste danske fodboldrække er der ikke overraskende enighed i hos CEO i Fremad Amager, Allan Ravn, der så småt er begyndt at forberede sig på en travl periode i klubben.

– Det har været nogle hektiske måneder, i en tid, hvor vi som klub har haft store vanskeligheder. Med nye ejere i Fremad Amager kan vi forberede os på et aktivt transfervindue med ændringer på et hold, som skal overleve i 1. Division, lyder det fra den tidligere Brøndby-spiller.

Fremad Amager overvintrer nederst i 1. Division, hvor det allerede står mere eller mindre klart, at de til foråret kommer i den halvdel af 1. Division, der skal kæmpe om at undgå nedrykning.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P