Inter skulle kun bruge én halvleg mod Roma

Inter tromlede igennem første halvleg, og uden et modsvar fra Roma tog Milano-klubben alle tre point i Serie A-topkampen.

Denzel Dumfries scorer sit første Serie A-mål i sejren over Roma.

Mourinhos Roma skulle forsøge at holde top-4 holdene i kort snor, og Inter havde en lignende mission i at begrænse pointafstanden til førstepladsen, da de to mandskaber mødtes i Serie A på Stadig Olimpico i Rom lørdag aften.

De forsvarende mestre fra Inter kom godt fra land først med en scoring af tyrkiske Hakan Calhanoglu til 0-1, der ti minutter senere lagde op til 0-2 målet af holdkammeraten Edin Dzeko.

Hjemmeholdet fik ikke et ben til jorden i første halvleg, og det cementerede Denzel Dumfries med 0-3 målet kort før pausen, der samtidig var hollænderens første scoring i Serie A.

Inters træner Simone Inzaghi instruerede sit mandskab i at stå dybt i anden halvleg, hvilket førte til en chanceløs halvleg. Inter havde ikke et eneste skud på mål i anden halvleg, men missionen lykkedes.

Inter holder første halvlegsresultatet 0-3 og ligger fortsat på andenpladsen i Serie A med et point op til AC Milan.