Kjær-løse Milan til tops i Serie A

Nyopererede Simon Kjær kunne lørdag eftermiddag se sit hold, AC Milan, overtage førstepladsen i Serie A med en sejr over Salernitana.

Alexis Saelemaekers dedikerede sit mål til Simon Kjær, der er skadet det næste halve år. Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

AC Milan spillede sig op på førstepladsen, da de hjemme på San Siro tog imod bundproppen fra Salernitana, og selvom Simon Kjær ikke var til stede, kom danskeren alligevel i fokus.

Milano-spillerne indledte opvarmningen med en fin gestus på trøjerne til Simon Kjær med ordene ’Forza Simon’ ovenpå fredagens nyhed om, at danskerens korsbåndsskade resulterer i seks måneders pause fra fodbolden.

Blot fem minutter inde i kampen viste Milan sulten for at komme til tops i ligaen, da midtbanespilleren Franck Kessie scorede til 1-0.

Få minutter senere gjorde belgieren Alexis Saelemaekers kunsten efter til 2-0, hvor han efterfølgende tog spurten mod spillerbænken for at løfte Simon Kjærs spillertrøje med nummer 24 på ryggen i vejret.

Resultatet holdt til slutfløjt og AC Milan indtager dermed den øverste skammel i Serie A. Napoli har dog muligheden for at genvinde placeringen, når de senere på dagen møder Atalanta.