Premier League

Tuchel om AC-forlængelse: Det er op til ham

Andreas Christensens kontrakt med Chelsea udløber til sommer, og der har længe været rygter om, hvorvidt danskeren forlænger med den engelske klub eller ej. Nu sætter manager Thomas Tuchel ord på situationen.

Thomas Tuchels Chelsea-mandskabs seneste kamp i Premier League endte 1-1 imod Manchester United. Foto: Ben Stansall/AFP/Ritzau Scanpix.

Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen har været et stort samtaleemne i denne sæson. Danskeren har leveret gode præstationer for både landsholdet og sin klub, Chelsea, hvilket har gjort ham meget eftertragtet. AC’s nuværende kontrakt står til at udløbe næste sommer, hvilket har sat gang i rygterne om, hvor forsvarsspillerens fremtid ligger.

Læs også: Højbjerg: Det er vigtigt at leve for fodbolden

Længe har det lydt, at Christensen blot var en underskrift fra en ny kontrakt med Chelsea, men tid er gået, og danskeren har fortsat ikke skrevet under på noget. Derudover har AC heller ikke spillet i de sidste tre kampe for The Blues, hvor han har måtte se til fra bænken. Nu sætter hans manager, Thomas Tuchel, ord på kontraktsituationen.

– Vi må håbe, at det (den manglende spilletid, red.) får indflydelse på kontraktsituationen.

– Ud fra, hvad jeg ved, så var det kun et spørgsmål om tid, før vi ville have gode nyheder. Som jeg forstår det, så vil klubben det samme, spilleren vil det samme og træneren vil det samme; At han skal blive.

– Men vi har ventet længe nu på bekræftelsen, og det er op til Andreas at agere. Sådan som han leverer på banen, sådan skal han også til at levere udenfor banen, og gøre det, som han siger, fordi han fortæller os, at han elsker Chelsea, siger Thomas Tuchel ifølge Sky Sports.

Den tyske manager fortæller derudover, at Andreas Christensens plads på holdet er meget vigtig.

– Han fortæller os, at han gerne vil blive. Han er en vigtig del af denne klub, og jeg synes, at han passer perfekt ind, og at han karriere her i klubben langt fra er slut.

– Men som jeg siger, så er det op til ham. Vi ønsker forlængelsen, og forhåbentligt får vi den, siger Thomas Tuchel.

Læs også: Tuchel bekræfter: Seks spillere kan misse derby

Chelsea møder på udebane Watford onsdag aften klokken 20:30, hvor de skal forsøge at komme tilbage på vinderkurs efter deres seneste uafgjorte 1-1 resultat mod Manchester United.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P