1 min læsningAnsat forlader Barca efter 25 år

Efter 25 år som chef for fysioterapeuterne forlader spanske Juanjo Brau FC Barcelona.

1 min læsning
FC Barcelona vandt deres seneste kamp i LaLiga med 1-3 over Villarreal. Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix.

Der har været gang i den helt store rokade hos FC Barcelona, siden Xavi Hernández vendte hjem til den catalanske klub. Et af de steder, hvor udskiftningen af ansatte har været størst, har været i den sundhedsfaglige del af klubben.

Tirsdag kan Barca tilføje endnu et navn på den lange liste af ansatte, som ikke længere vil være at finde i klubben. Det melder Mundo Deportivo. Ifølge den spanske avis, så har Juanjo Brau, der har været ansat i FC Barcelona i 25 år, valgt at stoppe med øjeblikkelig virkning fra sit virke som chef for fysioterapeuterne i klubben. Det skriver Brau på sin Instagram.

Juanjo Brau har arbejdet med FC Barcelonas førstehold i 18 år, hvor han ifølge Mundo Deportivo har fået en tæt relation med den tidligere Barca-spiller Lionel Messi.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

Notifikationer