1 min læsningBah-salg skyld i stort SønderjyskE-overskud

SønderjyskE kommer ud af regnskabsåret 2020/2021 med et overskud på næsten otte millioner kroner. Mens covid19-pandemien har vanskeliggjort klubbens betingelser, har et salg af Alexander Bah til tjekkiske Slavia Prag sikret et pænt overskud.

1 min læsning
SønderjyskE er formentlig mere tilfreds med årsregnskabet end placeringen i superligatabellen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

7.841.000 kroner før skat – det er tallet på bundlinjen, som SønderjyskE og deres amerikanske ejere kan se, når de kigger på årsregnskabet for 2020/2021.

Resultatet kommer ovenpå et år, som har været stærkt influeret af den igangværende Covid19-pandemi, men også et salg af Alexander Bah har haft omvendt positiv indvirkning på resultatet.

Bah blev i januar solgt til tjekkiske Slavia Prag i det, som SønderjyskE selv kalder klubbens største transfer til dato.

– Årsregnskabet betragtes som meget tilfredsstillende. Det har været et vanskeligt år på grund af Covid19- pandemien, som har haft negativ påvirkning særligt omkring kampdagene, men også omkring den daglige drift og udvikling af klubben. Alle virksomheder har været berørt, men vi har oplevet en fantastisk opbakning fra vores trofaste sponsorer, fans, samarbejdsklubber, moderklub og hele landsdelen, og med salget af Alexander Bah har det givet et regnskabsår, som vi godt kan tillade os at være stolte af, siger Jonas Lygaard – administrerende direktør i SønderjyskE.

SønderjyskE melder desuden, at der kommer et par rokader hos SønderjyskE Fodbold A/S samt hos SønderjyskE Ejendomme A/S – sidstnævnte er moderselskabet til fodboldselskabet.

Hos SønderjyskE Ejendomme A/S overtager Robert Michael Platek Jr. Rollen som bestyrelsesformand fra Claus Guldager, mens den samme rolle i SønderjyskE Fodbold A/S går fra Gynther Kohls til den nuværende næstformand Søren Davidsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer