3F Superligaen

Svensk landstræner følger FCK-komet: En spændende spiller

Janne Andersson erkender, at man følger FCK-spilleren Roony Bardghjis udvikling tæt på det svenske A-landshold.

Bardghji
Roony Bardghji er på radaren hos den svenske landstræner. Foto: Lars Møller/Ritzau Scanpix

Svenske Roony Bardghji blev for knap en uge siden den yngste F.C. København-spiller til at debutere i Superligan, da han startede inde mod AGF.

Ved landsholdsperioderne repræsenterer han det svenske U19-landshold, men nu afslører den svenske landstræner Janne Andersson, at man også følger ham tæt på det bedste landshold i Sverige.

– Jeg har set ham nogle gange i forbindelse med ungdomslandsholdene. Han er en spændende spiller, siger Andersson til fotbollskanalen.se, der forventer, at man sagtens kunne se den 16-årige komet på det svenske landshold inden alt for lang tid.

– Lige nu er det landstrænerne på ungdomsholdene, der har bedst styr på ham. Men det er klart, at en spiller, der så hurtigt er kommet op på det niveau, som han er på, bliver også hurtigt interessant for os.

Læs også: Vild VM-lodtrækning: Portugal og Italien kan ikke begge komme til VM

Sverige skal i foråret spille playoff for at sikre sig en plads til VM i Qatar. I går fredag trak de Tjekkiet og skulle man gå hen og besejre dem, venter vinderen af Rusland og Polen i en finalekamp om en plads ved VM-slutrunden.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P