Premier League

Transferjournalist: AC i dialog med Barca

Fabrizio Romano melder, at Andreas Christensens agent snakker med FC Barcelona om et muligt skifte. Dog tror transferjournalisten, at danskeren ender med at forlænge med Chelsea.

AC
Andreas Christensen kan til januar frit tale med interesserede klubber, da han til sommer er kontraktløs. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danske Andreas Christensen starter for anden kamp i træk på bænken for Chelsea i aftenens Champions League-opgør mod Juventus. Nu melder Fabrizio Romano, at der kan være en årsag hertil.

Ifølge den italienske transferjournalist er der nemlig et igangværende spil omkring danskerens fremtid, der står til at have kontraktudløb med Chelsea til sommer.

– Det er nogle agenter, som er med i processen, som har foreslået ham muligheden for at skifte gratis til FC Barcelona til sommer. Klubben er interesseret i ham, det er derfor, at det har trukket ud med at få lukket aftalen med Chelsea, siger Romano til mediet Talk Chelsea, der dog forventer, at Chelsea får held med at forlænge kontrakten med den danske stopper.

– Begge parter forventer dog fortsat, at Christensen laver en ny aftale med Chelsea. Jeg tror, det kommer til at ske. Men jeg skal lige se det ske først, for i slutningen af august var aftalen på plads – uden at der blev skrevet under.

Læs også: Zlatan: Svinestreg mod Chelsea-kaptajn var med vilje

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P