International Fodbold

Zlatan: Svinestreg mod Chelsea-kaptajn var med vilje

Zlatan Ibrahimovic erkender, at det var med vilje, at han gik ualmindeligt hårdt til værks overfor César Azpilicueta i landskampen mellem Spanien og Sverige forleden.

Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic gik hårdt til César Azpilicueta i landskampen mellem Spanien og Sverige. Nu forklarer han hvorfor. Foto: Jorge Guerrero/AFP/Ritzau Scanpix

Da Spanien og Sverige forleden dystede om en VM-plads, gik bølgerne højt i overtiden, hvor Zlatan Ibrahimovic gik ualmindeligt hårdt i ryggen på César Azpilicueta under et hjørnespark. Det blev takseret til et gult kort, men nu forklarer svenskeren, at han ikke fortryder sin handling.

– Forleden med landsholdet tacklede jeg Spaniens Azpilicueta. Jeg gjorde det med vilje, og jeg skammer mig ikke over at sige det, for han gjorde noget dumt mod én af mine holdkammerater. Han var stor i slaget, siger Zlatan Ibrahimovic således til The Guardian og fortsætter:

– Det var en dum ting, men jeg ville gøre det igen for at få ham til at forstå, at ‘Sådan noget gør du fucking ikke. Du har ikke nosser til at gøre det imod mig. Men jeg vil vise dig, hvad der sker, hvis du gør det mod mig’. Det var derfor, jeg gjorde det.

Det gule kort betyder i øvrigt, at Zlatan Ibrahimovic har karantæne i Sveriges semifinale-playoff-kamp, som spilles den 24. marts 2022. Her kan svenskerne trække Tyrkiet, Polen, Nordmakedonien, Ukraine, Østrig eller Tjekkiet.

Se situationen herunder:

Læs også: INDBLIK: Solskjærs storhed og fald som manager i Manchester United

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P