3F Superligaen

Odey-købet det dyreste i Randers FC’s historie

Den kronjyske tegnebog har været fremme, da Randers FC søndag kunne offentliggøre, at de har købt Stephen Odey fri at kontrakten med Genk. Præcis hvor meget randrusianerne har betalt, melder historien ikke noget om, men han er den dyreste spiller i klubbens historie.

Stephen Odey fik allerede inden kampstart mod Vejle tilskuerne op af sædet. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Allerede inden kampstart i kampen mellem Randers FC og Vejle søndag eftermiddag var der stor jubel på lægterne på Cepheus Park i Randers.

Grunden var en veltimet video på de to storskærme, hvor den lejede Randers FC-angriber, Stephen Odey, tonede frem med en besked, der ikke overlod meget til fantasien.

Læs også: Randers FC køber Stephen Odey

– Hej Randers, jeg har gode nyheder til jer; Selvfølgelig bliver jeg, lød det fra Odey, mens storskærmen viste årstallet 2024.

Randers FC har altså købt den nigerianske angirber fri af kontrakten i Genk og udstyret ham med en kontrakt til 2024, og dermed bliver han også rekordholder som det dyreste indkøb i klubbens historie.

– Det er der ingen tvivl om, det er det dyreste køb, der er sket i Randers’ historie. Det er jo positivt, det viser også, hvor vi er kommet til og hvor vi har løftet os hen. Vi er selvfølgelig rigtig glade og stolte over, at vi kan tiltrække sådan en spiller, sagde sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen til Eurosport.

Stephen Odey blev på transfervinduets sidste dag lejet i belgiske Genk, og med ti mål i 14 kampe, har han med det samme slået sit navn fast i Randers FC. Selvom Søren Pedersen gerne indrømmer, at Odey er den dyreste spiller i klubbens historie, så vil han ikke ud med, præcis hvor meget klubben har måttet lægge.

– Det vil jeg helst ikke kommentere på, vi har lavet en aftale med Genk om, at det holder vi internt. [..] Det har ikke været billigt for en klub som Randers FC, men jeg er rigtig glad for aftalen, så på den måde er jeg sikker på, at det er en god investering vi har lavet både sportsligt og økonomisk, lyder det fra den tidligere spiller i Randers FC.

Stephen Odey er 23 år gammel, og indtil videre er det blevet til to landskampe for Nigeria.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P