LaLiga

Xavi peger på fire klublegender – men der er ingen Messi iblandt

Den nyudnævnte Barcelona-træner Xavi Hernandez har udpeget fire legender, som på hver position har gjort størst indtryk på ham, og højst overraskende er Lionel Messi ikke i den endelige startopstilling.

Velkommen hjem stod der på væggen, da Xavi blev præsenteret i Barca. Foto: Lluis Gene/AFP/Ritzau Scanpix.

Xavi Hernandez har fået tøjlerne i Barcelona, og styrer med hård hånd, hvordan spillerne skal opføre sig. I en ny video på klubbens Twitter har Xavi peget på den bedste klublegende på hver position i Barcas historie.

Mange fans ville nok automatisk pege på Lionel Messi, men han er ikke et af navnene, som kommer på holdkortet i sidste ende hos Xavi.

Målmand:

– Det er Victor Valdes, den bedste målmand i Barcas historie, siger Xavi.

Forsvar:

– I forsvaret vælger jeg Carles Puyol. Det er igen det samme. For mig er han den bedste forsvarer i Barcas historie, og måske den bedste forsvarer nogensinde, siger Xavi.

Midtbane:

– På midtbanen er det endnu lettere. Her er det klart Andres Iniesta. Han spiller stadig, men i min bog er han en af de bedste midtbanespillere i historien, siger Xavi.

Angreb:

– På toppen ville jeg vælge Messi, men han er stadig i gang. Så jeg ville vælge Samuel Eto’o, som måske er den bedste centerforward i klubbens historie. Den titel står mellem Eto’o og Suarez, siger Xavi.

Læs også: De ti bud er landet i Barcelona sammen med Xavi

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P