2 min læsningLiverpools Keita tilbage – Fabinho fortsat ude

Naby Keita måtte lade sig udskifte med en skade i Liverpools 5-0 sejr over Manchester United. Nu er midtbanespilleren tilbage. Til gengæld er Fabinho fortsat ude, mens Thiago er usikker til næste kamp.

2 min læsning
Naby Keita måtte have behandling efter Paul Pogbas tackling, der efterfølgende udløste et rødt kort til United-midtbanespilleren. Foto: REUTERS/Phil Noble.

I Liverpool er Naby Keita kommet sig ovenpå den skade, han fik i 5-0 sejren over Manchester United i søndags, hvor midtbanespilleren måtte bæres fra banen, og Uniteds Paul Pogba fik rødt for sin tackling. Dermed kan han spille med mod Brighton lørdag. Til gengæld er Fabinho ude, mens Thiago er usikker til kampen.

– Naby Keita ser godt ud. Vi var alle overraskede, men han var tydeligvis heldig, så jeg tror, han vil være klar (til kampen mod Brighton lørdag, red.), siger Liverpool-manager, Jürgen Klopp, til klubbens hjemmeside.

Læs også: Liverpool-midt slap med skrammer efter Pogba-tackling

Fabinho er ude af lørdagens kamp, mens det fortsat er usikkert om Thiago når at blive klar.

– Med Fabinho ser det ikke så godt ud. Det er lidt mere kompliceret. Ikke for kompliceret, men kompliceret nok til at holde ham ude nu igen, sandsynligvis. Jeg venter stadig på sidste nyt, men han var ikke i med i holdtræningen, og det er aldrig et godt tegn, siger Klopp og tilføjer om Thiago:

– Thiago var til holdtræning for første gang i går. Vi lavede en session, hvor han kunne være en del af stort set hele sessionen, men det betyder ikke, at han er klar til at spille en fodboldkamp, desværre. Vi må se, hvad vi gør med ham, men han er tættere på, end han var i sidste uge – meget tættere på.

Læs også: Agger om misset Barca-skifte: Der manglede handling bag Rodgers ord

Kampen mellem Premier Leagues nummer to, Liverpool, og nummer fem, Brighton, spilles på Anfield søndag med kampstart klokken 16, Kampen kan ses på TV3 MAX og Viaplay.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag!

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P