1 min læsningLiverpool-midt slap med skrammer efter Pogba-tackling

Liverpool måtte se to spillere udgå af weekendens kamp mod Manchester United, men mens James Milner ikke kommer i aktion lige foreløbig, ser det bedre ud for Naby Keïta.

1 min læsning
Naby Keïta blev offer for en grim tackling fra Paul Pogba, der kostede franskmanden direkte rødt kort. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Støvet har knapt lagt sig over Old Trafford, inden Liverpool igen skal i aktion.

Søndag blev det til en skelsættende 5-0-sejr på Manchester Uniteds egen hjemmebane, men hvis man som Liverpool har ambitioner om at kæmpe med om alle trofæer, så er der ikke tid til at hvile på laurbærrene.

Onsdag møder Liverpool Preston i Ligacuppen, og selvom de søndag måtte se midtbanespilleren Naby Kaïta båret fra banen på en båre, så er der gode nyheder for den guineanske landsholdsspiller.

– Naby har i øjeblikket en skramme, som vi vurderer fra dag til dag, men det ser fint ud, så det er godt, lyder det fra assistenttræner Pepijn Lijnders, der også har nyt i forhold til to af klubbens øvrige midtbane-profiler.

– Fabinho bliver ikke klar til onsdagens kamp, vi vil vurdere ham dag for dag. Forhåbentlig er han klar til kampen lørdag. Så har vi Thiago [Alcantara], som er tættere på at kunne træne med holdet end nogensinde før. Senere på ugen vil han kunne træne med holdet. Brighton-kampen (lørdag, red.) kommer formentlig for tidligt, men det er godt, at han er ved at være tilbage med den situation, som vi befinder os i, lyder det fra Lijnders.

Liverpool ventes at spare en del af deres profiler, når de i onsdagens kamp står overfor blandt andre Daniel Iversen, Emil Riis og resten af Preston North End-mandskabet i ligacuppen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P