Pause i derby: Smuk Frendrup-kasse i 1. halvleg

Morten Frendrup bragte i det 23. minut Brøndby IF foran mod F.C. København til pausestillingen 1-0.

Frendrup
Morten Frendrup bragede Brøndby foran med 1-0 mod ærkerivalerne FCK. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Der er lige nu pause i derbyet mellem Brøndby IF og F.C. København. Her er pausestillingen 1-0 til hjemmeholdet, da Morten Frendrup i det 23. minut bragte Brøndby foran med en følt afslutning forbi Kamil Grabara i FCK-målet.

Dermed skal FCK jagte en udligning i 2. halvleg, hvor man dog må se bort fra sydafrikaneren Luther Singh.

Læs mere om hvorfor her: PC om vraget Singh: Har en del at bevise overfor FCK-fansene og os internt

Andetsteds er der endnu et superligaopgør i gang. Her er pausestillingen mellem Silkeborg IF og OB 0-0.