1 min læsningPC om vraget Singh: Har en del at bevise overfor FCK-fansene og os internt

Peter Christiansen lægger ikke skjul på, at han er skuffet over den start, som Luther Singh har fået i København.

1 min læsning
Singh
Luther Singh har storskuffet i FCK siden skiftet denne sommer. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Denne sommer hentede F.C. København den sydafrikanske landsholdsspiller Luther Singh i portugisiske Braga. Gennembruddet lader dog stadig vente på sig og til søndagens derbybrag mod Brøndby IF er han helt udeladt af truppen.

I studiet hos TV3+ lagde FCK’s sportsdirektør Peter Christiansen dog heller ikke skjul på, at starten har skuffet.

– Luther har ikke fået den start, vi overhovedet havde håbet på. Vi forventer os en del mere af ham, men lige nu er han ikke i en form, hvor han kan gøre nogen forskel, og det må vi arbejde på i dagligdagen, siger PC til TV3+ inden kampen og fortsætter:

– Vi vidste ret hurtigt med de problemer med pas og to gange tre uger, hvor han ikke var til rådighed, jamen så ville han få et efterslæb. Jeg vil faktisk sige, at han har en del at bevise. Både overfor FCK-fansene og os internt.

Læs også: Niels Frederiksen har udtaget truppen til det københavnske derby – mangler nøglespiller!

Derbyet bliver fløjtet i gang klokken 14 og kan følges på TV3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer