Premier League

Brendan Rodgers roser sin nye zambianske stjerne: Han minder meget om Vardy

Leicester-manager, Brendan Rodgers, taler i rosende vendinger om sin nye zambianske angriberkomet, Patson Daka, som han har stor tiltro til.

Brendan Rodgers hylder Patson Daka, der allerede har sat sit præg i klubben. Foto: Natalia Kolesnikova/AFP/Ritzau Scanpix

Patson Daka har for alvor stemplet ind i sin nye klub Leicester, hvor han har nettet fem gange i de seneste to optrædener. Det får Brendan Rodgers til at sende rosende ord hans vej.

Til Leicesters hjemmeside fortæller den karismatiske træner, at Daka er en god kapacitet at have i klubben.

– Hans styrker kunne man for alvor se i kampen mod Sparta Moskva. Daka elsker at løbe dybt på forsvarsspillerne og så er han bare en naturlig målscorertype. Det er tydeligt at se, at hans bevægelsesmønstrer minder meget om Jamie Vardys, siger han og forklarer videre:

– Da han kom til klubben ville han vide alt om os. Han har sikkert læst Vardys bøger også. Han er en forrygende fyr, der er fuld af liv, fortæller Rodgers med et smil på læben.

Læs også: United-manager før Liverpool: Det bliver ikke meget større

– Det er tydeligt, at han (Daka, red.) elsker at være i klubben og jeg er sikker på, at han slet ikke er færdig med at udvikle sig. Han har en naturlig målnæse, som han allerede har vist frem, siger han afsluttende.

Leicester møder Thomas Franks Brentford-mandskab i dag kl. 15:00 på Brentford Community Stadium i London. Du kan se kampen på TV3 Sport.

Læs også: Thomas Frank inden mødet med Schmeichel og Leicester: De har gjort det fantastisk

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P